Getuigenissen

Discussie Forum om getuigenissen/ervaringen te delen over inspanningsgebonden hitteberoerte (heatstroke) en om de bewustwording te vergroten van de bezoekers van deze site.

Herkennen van de signalen, voor zover die er zijn,voor dat de heatstroke toeslaat is essentieel om voor het stadium van heatstroke (kerntemperatuur boven de 40 graden en neurologische disfunctie) uit de wedstrijd te stappen of andere maatregelen te nemen. Het delen van deze ervaringen met anderen helpt alle atleten.

Om een bericht te plaatsen moet u eerst een userid en password aanmaken. Heeft u dat gedaan, dan kunt u inloggen en een bericht schrijven, door Nieuwe getuigenis aan te klikken. Dit bericht wordt daarna door de forumbeheerder op het Forum onder Topics geplaatst. U kunt uw eigen getuigenins en alle reacties daarop en de andere getuigeninsses, die door anderen zijn opgevoerd bekijken. Alleen geregistreerde Forumgebruikers kunnen reacties plaatsen.

Iedereen die de website bezoekt kan de getuigenissen en de discussies die daar eventueel het gevolg van zijn zien. U kunt ten alle tijden de forumbeheerder een bericht sturen indien u commentaar over de Forum discussies heeft of uw getuigenis wilt aanpassen of verwijderen.